Preskočiť na obsah

Všetky mlynčeky na kávu

Espressomilovníci potrebujú ten správny mlynček na úžasné výsledky. Profesionálne brúsky používajú väčšie ploché alebo kónické frézy, ktoré generujú menej tepla a vytvárajú konzistentnú veľkosť častíc. Domáce modely majú zvyčajne malé čepele, ktoré môžu ovplyvniť kvalitu varenia. Komerčné stroje majú tiež väčšie nádoby, čo vám umožňuje pomlieť viac zŕn za kratší čas. 


Populárne kategórie

}

Macap M7DZ WT Kávomlyn s integrovaným tamper

Macap M7DZ WT Kávomlyn s integrovaným tamper


} }

MC6 Chrome (Prenájom)

MC6 Chrome (Prenájom)


} }

Macap M2E Domus

Macap M2E Domus


} }

Macap M2M R

Macap M2M R


} }

Macap M7DZ WT Kávomlynček s integrovaným tamper (Prenájom)

Macap M7DZ WT Kávomlynček s integrovaným tamper (Prenájom)


} }

Macap MXDZ Xtreme WT Kávomlynček s integrovaným tamper (Prenájom)

Macap MXDZ Xtreme WT Kávomlynček s integrovaným tamper (Prenájom)


} }

Labo 70D Ivory (Prenájom)

Labo 70D Ivory (Prenájom)


} }

M7K Chrome (Prenájom)

M7K Chrome (Prenájom)


} }

Macap M7D Kávomlyn (Prenájom)

Macap M7D Kávomlyn (Prenájom)


} }

Macap MXD Xtreme kávomlyn (Prenájom)

Macap MXD Xtreme kávomlyn (Prenájom)


} }

MXA Chrome (Prenájom)

MXA Chrome (Prenájom)


} }

Labo 70D Slonová kost

Labo 70D Slonová kost


} }

M7K Chrome

M7K Chrome


} }

MC6 Chrome

MC6 Chrome


} }

MXA Chrome

MXA Chrome


} }

Macap MXDZ Xtreme WT Kávovar s integrovaným tamper

Macap MXDZ Xtreme WT Kávovar s integrovaným tamper


} }

Macap MXD Xtreme mlynček na kávu

Macap MXD Xtreme mlynček na kávu


} }

Macap M7D Kávomlynček

Macap M7D Kávomlynček


}

V súčasnosti sa čoraz viac ľudí obracia na kávovary na espresso, aby si pohodlne pripravili svoje obľúbené kávové nápoje. Ale ak to s robením úžasného myslíte vážne espresso, dôležité je mať správny mlynček. Domáce a profesionálne mlynčeky na espresso majú veľmi odlišný dizajn a kapacitu, čo môže výrazne ovplyvniť vaše výsledky varenia.

Hlavný rozdiel medzi domácimi a profesionálnymi mlynčekmi na espresso spočíva v stupňoch. Profesionálne brúsky používajú väčšie ploché alebo kužeľovité ocele, ktoré vytvárajú menej tepla ako malé čepele, ktoré sa nachádzajú vo väčšine domácich modelov. To zaisťuje lepšiu extrakciu chuti z čerstvo pomletých kávových zŕn, ako aj rovnomernú veľkosť častíc pre konzistentné výsledky pri každom varení. Tiež vďaka veľkým zásobníkom na mnohých komerčných modeloch môžete pomlieť viac fazule za kratší čas.

Nákupný vozík

Váš nákupný košík je momentálne prázdny

Nakupuj teraz